Penulis Topik: urang sunda didieu  (Dibaca 10541 kali)

0 Anggota dan 1 Pengunjung sedang melihat topik ini.

Offline dekorresley

  • Newbie
  • *
  • Tulisan: 38
Re:urang sunda didieu
« Jawab #60 pada: Januari 23, 2012, 09:43:22 AM »
  • Publish
  •  hallo1 hallo1  corong1 PANJANG NYOGOK....PONDOK NYUGAK....  corong1 hallo1 hallo1

    Nepangkeun Abdi Tulen ti palihan SUBANG (Sukamandi)....

    ngiringan ABSEN ahh......Wassalam.....

    Offline qolbu

    • Newbie
    • *
    • Tulisan: 1
    Re:urang sunda didieu
    « Jawab #61 pada: Desember 15, 2012, 08:31:04 AM »
  • Publish
  • Assalamu'alaikum,..

    punten ah ngiring absen abdi ti bandung barat,.. sakantenan bade tumaros upami hoyong kursus elektro di daerah bandung dimana nyak? targetna teh hoyong teurang secara mendalam perkawis broadcasting FM sareng AM, kinten2 dimana nyak? upami misal belajar otodidak tiasa teu nyak?

    hatur nuhun kana waleranana.

     


    Facebook Comments